Utemøbler

Utestoler

Utebord

Plaststoler

Bordplater

Bordstativ

Utemøbler til uteserveringen

kjøp utemøbler

utemøbler

Rimelige møbler til uteserveringen i god kvalitet

Når man skal starte eller fornye uteserveringen på en kafé eller restaurant, er det av helt avgjørende betydning å anskaffe det rette møblementet. Utemøbler til servering for restaurant og kaféer skal være både stilig, robust, og praktisk. Dersom du vil ha alle disse ønskene oppfylt, og samtidig få gode priser og rask levering, skal du henvende deg til vårt firma. Vi vet at vi har akkurat det du ser etter, enten det skal være til utemøbler til servering for restaurant og kafé eller du skal møblere et offentlig miljø for et statlig eller kommunalt foretak.

Stort sortiment av utemøbler til servering for restaurant og kaféer

Hos oss i Restaurantmøbler Nå finner du et bredt utvalg av utendørs stoler, utendørs bord, plaststoler og alle andre møbler du har bruk for til uteserveringen. Du finner så mange forskjellige stiler, fasonger og størrelser at det alltid vil være noe som passer inn, og samtidig kan du også velge forskjellige typer slik at du for eksempel får stilbrudd som setter en del av uteserveringen fra en annen del. For eksempel kan restauranten eller kafeen ha en del som er mer ungdommelig og en som er mer klassisk.

Kjøpeguide for møbler til uteserveringen

Det er mange hensyn som skal tas når man kjøper møbler til uteserveringene. I motsetning til innendørs spiller både terreng, vær, føre og solforhold inn. Skal man for eksempel ha bord og stoler stående der det ikke er helt jevnt underlag, må man ha robuste møbler som er tilpasset disse. Samtidig skal de være lett å pakke sammen og bære inn når været er dårlig eller uteserveringen er stengt, og ta minst mulig plass å oppbevare i vinterhalvåret. Tenk også over at ulike møbler vil slites på ulike måter av sol, vind og regn.
Hos oss får du alt av møbler til uteservering på kafeen.

Utemøblenes mange funksjoner

Utemøbler fyller mange ulike funksjoner og skal tilfredsstille ulike kundegruppers behov. Noen har med seg masse jakker og vesker, og vil sitte en lang stund. Andre skal bare sette seg ned i kanskje tjue minutter for å drikke en øl. En blanding av vanlige stoler og bord (gjerne i ulike størrelser og konfigurasjoner) med ulike mindre småbord og sidebord, kanskje også en sofa eller to, kan bidra til å oppfylle mange funksjoner og fylle ulike behov. Husk også at nordmenns gjennomsnittsvekt er på vei opp, slik at mange kunder trenger større plass og mer robuste møbler enn før.