Kafebord

Viser alle 14 resultater

Kvalitets kafébord til rett pris

kjøp kafebord

kafebord

Kjøp rimelige & pene kafebord

Dersom du eier eller driver en kafé, er du sikkert allerede klar over at ett av de viktigste elementene kundene bedømmer når de kommer inn på din kafé er hvordan interiøret ser ut. Kundene går jo ikke bare på kafé for å drikke kaffe eller spise kake, de kommer dit for å hygge seg i omgivelser som er både koselige og trendy. Derfor er kafeens interiørdesign viktig, og særlig de møblene din bedrift velger å bruke. De forteller mye om hva kafeen er og hva den står for. Samtidig er anskaffelse av nye møbler, eller for den saks skyld de første møblene til oppstart, en stor utgift. Derfor gjelder det også å finne kafébord til en god pris.

Vi tilbyr et bredt utvalg av restaurantmøbler

Restaurantmøbler Direkte tilbyr restaurantmøbler av alle slag, fra kafébord og restaurantbord til barkrakker og møblement til uteserveringen. Disse er alle av god kvalitet og finnes i ulike utførelser slik at de kan passe inn i mange forskjellige fysiske miljø. Kafébordene finnes for eksempel i ulike fasonger, størrelser og farger. Hos oss kan du alltid finne det som passer for å få den stilen du ønsker på din kafé.

Kjøpsguide kafebord

Før du kjøper kafébord til kafeen, er det selvsagt viktig at du setter deg inn i hva du vil ha og hva som vil matche ditt konsept og dine kunders behov. Hvis kundene dine for eksempel ofte kommer inn i større grupper, kan det være lurt å ha større bord slik at de kan sitte sammen. Om de fleste av kundene derimot sitter alene med en bærbar PC, kanskje for å jobbe, er det greit å ha små kafébord der det vil være behagelig å jobbe litt. Farge og stil bør også være tilpasset hvilken kundegruppe, og kanskje særlig aldersgruppe, kafeen først og fremst satser på.

Kafebord skal fylle mange funksjoner

Husk at kundene ikke bare skal spise og drikke når de kommer inn på kafeen. Ofte vil et kafébord bli brukt til å oppbevare ting som mobiltelefoner, nettbrett, PC-er, aviser og bøker. Tenk over hvordan høyde og fasong på bordene er tilpasset kundenes behov, og samtidig hvor lett det vil være å rengjøre bordene når de står i en bestemt konfigurasjon. Ikke minst har kafébord en sosial funksjon, fordi det er der man møtes som vennegjeng, familie, eller på en date. Tenk over alt dette før du kjøper dine kafébord.