Barstoler

Viser 1–20 av 26 resultater

Barstoler for din bar eller pub

kjøp barstoler

barstoler

Rimelige og kule barstoler

Når du kommer inn på en bar eller pub, er det ingenting som er bedre enn å sette seg ned, snurre rundt, og bestille en halvliter øl eller en velsmakende cocktail. Å sitte behagelig og godt mens man inntar litt velfortjent drikke er noe gjestene dine vil sette stor pris på, særlig i dagens konkurransesituasjon der det er så lett for bargjestene å gå videre til neste bar. Hvis du er ute etter barstoler av beste kvalitet som også gir deg overraskende lave priser og blir levert umiddelbart, kan du stole på oss.

Vi tilbyr et bredt utvalg av barstoler

Sier man barstol, tenker mange gjerne på den høye stolen med blankt stål og svart, rund pute øverst, men slik behøver det ikke å være. Dagens barstoler kommer i ulike størrelser, fasonger, og stiler som kan tilpasses akkurat den atmosfæren du ønsker å skape ved ditt vannhull. Restaurangmöbler Direkt har ståbord, barbord, kafestoler, restaurantstoler som du kan bestille i tillegg til barstolene, vi er nemlig et firma som satser på å være best på alt som har med møblering av restauranter, kafeer, barer, og uteserveringer å gjøre.

Kjøpeguide barstoler

Det er ikke noen heksekunst å kjøpe inn barstoler til puben din, men likevel ser man litt for ofte at det gjøres en del merkelige feil på dette områder. Aller viktigst er det selvfølgelig at barstolene du anskaffer passer inn, særlig at de er tilpasset baren. Hvis stolene er for høye eller lave i relasjon til baren vil det oppstå for mange vanskelige situasjoner, og du kan få lavere omsetning på ditt serveringssted som resultat. I tillegg er det veldig viktig at barstolene har god stabilitet, slik at de er helt trygge også for gjester som konsumerer alkohol – og det er jo de fleste på en bar.

Barstolenes mange funksjoner

Selv om den som driver bar eller pub selvfølgelig tenker mest på faktorer som salg og servering, må man ikke glemme at en bar også er en sosial arena. Her kommer man for å være sammen med venner, treffe nye folk og kanskje flørte litt når det nærmer seg stengetid. Derfor er det veldig viktig å ikke bare tenke praktisk når det gjelder barstoler, men også vektlegge hvordan møblementet kan tilrettelegge for sosialt samvær. Det er tross alt den gode opplevelsen med andre mennesker som får kunder til å bli stamkunder.