Restaurantbord

Viser alle 14 resultater

Restaurantbord som passer inn på din restaurant

kjøp restaurantbord

restaurantbord

Smakfulle restaurantbord til rimelige priser

Bordet har stor betydning for oss, ikke bare rent praktisk, men for alt det symboliserer. Tenk på alt fra den siste nattverd til det runde bord – et bord forener mennesker og bringer dem sammen i viktige gjøremål. Og det viktigste av alle menneskelige gjøremål er selvfølgelig å ta til seg næring: spise, for eksempel et godt måltid på en god restaurant. Fordi bord er viktigere enn vi ofte tenker over, er det viktig at valget av restaurantbord passer inn i ditt restaurantkonsept som helhet.

Vi har et stort utvalg av restaurantbord

Derfor tilbyr vi deg et stort utvalg av restaurantbord i ulike typer, fasonger, farger, stilarter, materialer og størrelser som gjør at du kan finne akkurat det du vil ha. Selvfølgelig har vi også kafebord og andre møbler til for eksempel uteservering og barområder. Hva slags bord og andre møbler som skal til for å finne akkurat den stilen du vil ha, er det selvfølgelig du som velger selv, men med vårt rikholdige utvalg vil du alltid ha mer enn nok å velge av. Vær også sikker på at du får en god pris og lynrask levering når du handler hos oss.

Kjøpeguide for restaurantbord

Det er selvfølgelig mange hensyn som må tas når man kjøper restaurantbord. At man ønsker å følge en visst estetisk eller designmessig mal er en ting, noe annet er hvordan møblene skal få plass inne i lokalet. Særlig gjelder dette ofte i lokaler som ikke opprinnelig var bygd som restaurant, men som nå har fått ny liv med et nytt formål. Trappetrinn, kroker, barer, dører, og så videre er utfordringer som må tegnes inn i planene, og størrelsen på bordene må ofte tilpasses både den fysiske layouten og kundenes vaner. Derfor kan det lønne seg å kjøpe flere typer bord for å få det hele til å gå opp.

Restaurantbordet som samlingssted

Et restaurantbord er ikke bare et symbol på samhold og samvær, det er rent konkret en arena der mennesker møtes og hygger seg sammen med et godt måltid. Enten det er familie, venner, kolleger eller kjærestepar, så vil de ofte møtes rundt et restaurantbord. Ulike typer bord har ulike effekter, tenk for eksempel på langbordet som gir assosiasjoner til den store gårdens fellesskap helt tilbake i gammel tid, eller det runde bordet som gir en følelse av nærhet og likeverdighet for alle.