Om oss

Restaurantmøbler Nå er et selskap som selger møbler til restauranter, kafeer, barer, konferanser, uteservering, lounge, hoteller og mye mer. Alle varene i sortimentet er av høy kvalitet, og vi kan skilte med noen av markedets beste priser, i tillegg til rask og pålitelige leveranse. Restaurantmøbler Nå selger til kunder over hele Norden, og legger stor vekt på kundesupport, kvalitet og design.

Siden 70% av vareleveransene våre kommer rett fra lager, er vi i stand til å holde prisene på et overkommelig nivå, og vi jobber tett med noen av de ledende fabrikkene i EU for å holde kvaliteten på topp. I et så presset marked som vi befinner oss i om dagen, er det viktig å kunne levere varer i ulike prisklasser, slik at flere har muligheten til å fornye lokalene sine.

I sortimentet vårt finner du derfor en rekke kjente merkevarer av høy kvalitet i en rekke prisklasser. Dersom du er på jakt etter en helhetlig løsning til offentlige rom, kan vi også bistå deg med dette, siden det ofte lønner seg å gå for en pakkeløsning som er tilpasset nettopp ditt lokale. Uansett om du søker stoler, bord, bardisk, hyller eller annet tilbehør i forbindelse med gjestfrihet og servering, vil du med stor sannsynlighet finne det hos oss.

Skandinavia er utad kjent for god design, og derfor har Restaurantmøbler Nå flere ansatte med lang erfaring i bransjen. Vareutvalget vårt preges jevnt over av god, skandinavisk smak og kvalitet, og det oppdateres fortløpende i takt med nye trender. Dette har gjort oss til et logisk valg for mange skandinaviske bedrifter, både gamle og nyopprettede.

For de som sliter med tidsklemma, kan vi fortelle at Restaurantmøbler Nå holder åpent 7 dager i uken, og alle kunder kan regne med utmerket service. Takket være gode samarbeidspartnere og strenge krav til design og kvalitet, er vi i stand til å levere solide varer til lave priser, samtidig som kundene våre kan regne med å få hjelp når de tar kontakt med våre dyktige kundeservice-medarbeidere.