Utestoler

Viser alle 15 resultater

Utestoler for restaurant, kafe, og offentlig sted

kjøp utestoler

utestoler

Utestoler av alle slag

Det er vel omtrent ingenting liker bedre enn å sitte utendørs og kose seg i sommerhalvåret, eller for den saks skyld i den kaldere årstiden såfremt det er sol og fint vær. Nordmenn elsker sol og å være ute, så ofte er det nærmest kø for å slippe til på uteserveringene både tidlig på våren og sent på sommeren. Men for at det skal være hyggelig å sitte ute, trenger du også en god og komfortabel stol å sitte på.

Bredt utvalg av utestoler for en hver smak

Restaurantmøbler Direkte tilbyr et enormt utvalg av utemøbler av alle tenkelige typer, fra utendørs bord, stablestoler, plaststoler til de mest komfortable og stilige stolene du kan tenke deg. Nå trenger du ikke lenger å sjekke mange forskjellige steder, forhandle med ulike mellommenn og leverandører, eller vente i lang tid for å få akkurat de møblene du vil ha. Bestiller du utendørs stoler for restaurant og kaféer fra oss kan du være sikker på å få god kvalitet, rimelige priser og rask levering, enkelt og greit. Velg fra vårt store sortiment og finn akkurat den typen stoler som vil passe inn i ditt konsept.

Kjøpeguide for utendørs stoler for restaurant og kaféer

Når du kjøper møbler til uteserveringen må du tenke over en del momenter som er litt annerledes enn når du skal kjøpe møbler til innendørs bruk. For det første skal stolene tåle vær og vind. Det er ikke så lurt å velge stoler som blir søkkvåte av en liten skur, slik at det ikke går an å sitte på dem igjen når solen titter frem. Stolene må også være ganske robuste, fordi det underlaget de skal sitte på ikke nødvendigvis er så jevnt og stødig som det man har inne. En annen viktig ting å tenke på er at det skal være lett å stable sammen og bære stolene inn og ut, for de skal jo som regel ikke stå ute når serveringsstedet ditt er stengt.

Anvendelige utestoler

Husk at stolene som du plasserer på uteserveringen heller ikke bare skal sittes på, men gjerne brukes til andre ting av kundene. Mange vil oppbevare tingene sine på stolene, og sikkert også henge i fra seg jakker og vesker. En ustødig, lett og lite robust stol har lett for å falle over dersom man henger en tung jakke på den, og det er verdt å tenke over.