Finansiering

Finansiering for dine nye restaurantmøbler

Vi leverer møblement til bruk i restaurant, bar, cafe, hotell og konferanse -senter. Vår online møbelforretning, har satt seg som mål å levere til hele Norden, samtidig som vi skal gi en god støtte til kunden, ved å gi gode råd og ved å gjøre ting enkelt for deg som trenger et enhetlig og stilfullt møblement for ditt utested eller for en bedrift av liknende type. Som del av denne servicen får våre kunder også tilgang på gode finansieringsløsninger for møbelkjøpet hos oss.

God kundeservice og rådgivning ser vi som en selvfølge

Vi holder også åpent 7 dager i uken, for å gi deg kundeservice når du trenger det, og når du har tid til å sette deg ned for å se gjennom vårt store utvalg av kvalitetsmøbler.Skulle du trenge tips, eller en diskusjon rundt hva du skal velge, hjelper vi deg også med hensyn til dette- våre servicemedarbeidere er trenet innen godt design, og har gjerne lang fartstid innen bransjen, noe som gjerne kan komme deg tilgode. Om du trenger kreditt, spør oss gjerne om hvilke gode ordninger vi kan tilby for å imøtekomme dine behov.

Leveranser direkte fra lager, raskt og rimelig, til din bedrift

Om du bestiller dine møbler fra oss vil omkring 70% av de møblene som selges være direkteleveranser fra et sentralt lager som tilhører produsenten av møblene. Dette sikrer deg ikke kun en rask levering, men også et rimelig innkjøp, siden leveransen går raskt og med få mellommenn og mellomlagring. De kuttede kostnadene kommer deg og din bedrift til gode. Vårt mål er å levere møbler så billig som mulig, og å være det rimeligste valget i vår bransje.

Kvalitet og estetikk er garantert

Restaurantmøbler Nå jobber med ledende møbelfabrikker innen EU. Derfor finner du mange ledende møbelmerker i sortimentet. Dette sikrer ikke bare kvaliteten på de leverte møblene, men også at de forskjellige stilvalgene passer bedre til din smak og til dine behov. I utvalget vil du finne møblement som passer god til alle offentlige omgivelser, samtidig som du vil finne helhetlige løsninger møbelløsninger som passer sammen, og som skaper et godt helhetsinntrykk i lokalet hvor de brukes.

God finansieringsløsning for kjøp hos Restaurantmøbler Nå

Om du velger å handle i vår butikk kan vi også tilby deg kjøpskreditt. Denne rentefrie finansieringen skjer uten at vi trenger å blande inn dyre finansbanker, og sikrer at du får en rask og billig service. Kreditten tas opp direkte, som en integrert løsning hos Restaurantmøbler Nå.