Kafemøbler

Kafestoler

Kafebord

Kafesofaer

Modulsofaer

Kafé lenestoler

Bordplater

Bordstativ

Hotellstoler

Stablestoler

Plaststoler

Krakker / Puffer

Kafemøbler av alle slag

kjøp kafemøbler

kafemøbler

Kjøp rimelige og dekorative kafemøbler

Alle som driver kafe vet at kafemøbler har stor betydning for gjestenes trivsel og velvære, og dermed om de tilbringer tid, bruker penger, og kommer tilbake til kafeen din. Derfor er det bare god kvalitet til gode priser som gjelder når du som driver eller eier kafe skal kjøpe kafestoler, kafebord, kafesofaer og andre møbler. Det har jo alltid vært slik at en kafe skulle se pen ut, men i dagens visuelle kultur med sosiale medier og dertil tilhørende statusjag er det enda viktigere enn noen gang før at kafeen tar seg godt ut.

Vi tilbyr et bredt utvalg av kafemøbler og andre møbler til serveringssteder

Hos oss kan du få tak i akkurat de stolene, bordene og sofaene som passer til ditt etablissement, for vi har et meget rikholdig utvalg av møbler i ulike fasonger og størrelser. Det er stor variasjon i utvalget, men det som alltid står fast er at vi skal gi deg god kvalitet, gode priser, og rask levering. Derfor kan du trygt stole på at vi kan tilfredsstille alle dine behov når det gjelder kafemøbler.

Kjøpeguide kafemøbler

Det første du som eier og/eller driver kafe må tenke på er selvfølgelig hvilken stil du skal velge for din kafe, for møblementet har definitivt mye å si for hele stedets estetikk. Selv om det er mye du kan henge på vegger og plassere på bord, må også slike dekorasjoner stå i stil med møblene du velger ut. Noen kafeer, særlig de litt eldre og kjente, velger naturlig nok en litt klassisk stil som spiller på et serveringssteds lange historie. Dersom du har et nyere sted og ønsker å tiltrekke deg et ungt og hipt klientell så kan det imidlertid være greit med en mer minimalistisk stil og kanskje litt mer metall heller enn tre. Selvfølgelig må møbleringen også ta en rekke praktiske hensyn, som for eksempel utsikt, hvis det er det, at servitørene skal komme seg frem raskt og enkelt, og så videre.

Kafemøblenes mange funksjoner

På en kafe er det alltid slik at folk kommer dit med ulike behov og ønsker. I dag er det for eksempel flere og flere som «jobber hjemmefra» og da ofte i realiteten foretrekker å sitte store deler av dagen på en kafe for å unngå at det blir for ensomt og kjedelig. Derfor må dagens kafebord også være tilrettelagt som arbeidsplass, merkelig som det enn kan høres ut.